full screen background image

PRIME Iași organizează ediția I a proiectului Faced to face

Începutul lunii iunie aduce un eveniment important în Iași. Faced to face, dedicat în special studenților și angajatorilor, este un proiect marca PRIME Iași . Acesta se va desfășura într-o locație prietenoasă și are ca scop încurajarea interacțiunii dintre tineri și angajatori. Totodată, se încearcă integrarea acestora pe piața muncii. Astfel, vor fi prezenți specialiști care vor veni cu sfaturi pentru tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Cine sunt invitații acestei ediții

Prima ediție a proiectului îi are drept invitați pe reprezentanții unor firme importante: Conduent, IT’s Wise și Wantsome. La eveniment va fi prezent și un specialist în Resurse Umane ce va sta la dispoziția publicului cu sfaturi pentru redactarea CV-ului. Evenimentul va avea loc pe data de 6 iunie 2023, în intervalul orar 12:00-16:00, la Hotel Unirea.

Organizatorii au transmis un mesaj pentru cei care doresc să ia parte la acest eveniment. Astfel, a fost punctată ideea de pornire a proiectului dar și scopul clar al acestuia. Conform acestora, contextul actual, în care competiția pentru ocuparea unui loc de muncă este extrem de strânsă, este un factor important ce a condus la organizarea acestui eveniment.

,,Conceptul ediției este „Grown up but not yet”, ce descrie o stare de tranziție, o perioadă din viață în care nu ne simțim nici copii, dar nici adulți. Aceasta poate fi o perioadă provocatoare și confuză, deoarece încercăm să explorăm lumea și să ne stabilim propria identitate. Într-o lume în continuă schimbare, în care competiția pentru locurile de muncă devine din ce în ce mai intensă, este esențial ca studenții să aibă oportunitatea de a interacționa direct cu angajatorii. Totodată aceștia pot să își prezinte abilitățile și calitățile într-un mod autentic și personal. Vă așteptăm marți pentru a sta Faced to face cu provocările ce pot apărea în cadrul interacțiunii cu piața muncii.”, au precizat oraganizatorii evenimentului.

Citește și:

https://vivafm.ro/2023/05/30/descinderi-in-iasi-neamt-si-galati-pentru-valuta-falsa/

https://vivafm.ro/2023/05/26/moldova-vrea-stadioane-ce-solutii-exista/

 

comments

comments