full screen background image

Hai la RADIO în Cetate de 1 IUNIE – Radio MyLove, un proiect VIVA KIDS

VIVA FM prin proiectul nostru VIVA KIDS organizează pe 1 iunie ”Radio My Love” – un atelier de radio în aer liber, în direct, în interiorul Cetății de Scaun a Sucevei! În fiecare an, de 1 iunie VIVA FM realizează program special dedicat copiilor! Aceasta va fi realizat în intervalul 13:00 – 16:00 cu participarea copiilor prezenți.

Frecvențele noastre capătă și mai multă personalitate, pentru că vor fi animate de glasurile voastre, dragi copii! Este ziua tuturor copiilor și cum am putea să sărbătorim mai frumos și mai vesel această zi, decât alături de voi?

Centrul de Dezvoltare Personală și Profesională EduMax în colaborare cu Muzeul Național al Bucovinei – organizează Edu Fortress – Childhood Festival. Pe 1 iunie, până la ora 18 puteți participa la peste 60 de activități, toate, chiar în Cetatea de Scaun a Sucevei.

Aveți șansa să participați la jocuri interactive și ateliere de creație, la aventuri în aer liber și experiențe de neuitat! De asemenea, există multe oportunități de distracție și relaxare dedicate adulților pentru a se bucura cot la cot cu cei mici! Pentru a accesa spațiul festivalului va trebui să achiziționați biletele de intrare pentru Cetatea de Scaun. Deci cumpărând un bilet, puteți să participați la festival! Este atât de simplu!

Atelierul de radio ”Radio MyLove” din cetate face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de VIVA KIDS un proiect marca VIVA FM.

 

Detalii pe: https://www.facebook.com/events/795993421897514

comments

comments