full screen background image

CU ȘI DESPRE ANTREPRENORI cu GEORGIANA GROSU

 

„Cu și despre antreprenori”, emisiunea care te poate îndrepta spre o afacere de succes, spre o nouă carieră unde tu poți fi propriul șef. Evenimente, informații și antreprenori tineri care ne dezvăluie povestea din spatele propriului business.

Dacă te-am făcut curios, te invit să asculți emisiune „Cu și despre antreprenori”, în fiecare marți de la ora 12:00 împreună cu gazda ta Georgiana Grosu doar pe frecvențele VIVA FM.

PROMO:

 

Emisiunea „Cu și despre antreprenori” are rolul de a încuraja studenții și nu numai, să-și urmeze visul de a avea propria afacere. Gazda acestei emisiuni este redactorul Georgiana Grosu, studentă în anul al II-lea la Facultatea de litere și Științe ale comunicării. În fiecare ediție a acestei emisiuni, câte un antreprenor este invitat pentru a vorbi despre cu a început toată povestea propriei afaceri. Pe lângă acestea, invitatul va răspunde la câteva întrebări legate de activitatea de antreprenor.

 

 

„-Salutare tuturor, numele meu este Georgiana Grosu și sunt studentă în anul II la Facultatea de litere și Științe ale comunicării, specializarea Comunicare și relații publice.

Pentru că sunt pasionată de antreprenoriat și îmi doresc să ajung și eu antreprenor în viitor, m-am decis să realizez o emisiune despre acest domeniu, „Cu și despe antreprenori”, pentru a ajuta și alți studenți să afle informații despre cum poți ajunge să ai propriul bussines și despre povestea unor afaceri de succes chiar de la antreprenori din județul Suceava.

„-Invitatul primei ediții al emisiunii „Cu și despre antreprenori” este Andreea Druță. Andreea a pornit de la 20 de ani business-ul cu prăjituri marca Lpterra în Suceava, acesta fiind laboratorul său de cofetărie. Fiind inspirată de prăjiturile mamei sale, Andreea a început în 2019 povestea în lumea businessului, după ce încă de când era copil a fost pasionată de acest domeniu.

Bine ai venit, ANDREEA și mulțumesc că ai răspuns pozitiv invitației mele de a povesti despre laboratorul tău de cofetărie Lapterra.”

 

1)Pentru început aș vrea să ne spui cum a început toată cariera ta de antreprenor.

2)De unde a venit inspirația pentru numele laboratorului, LAPTERRA?

3)Ai avut susținători, sprijin din partea prietenilor sau familiei?

4)Care au fost primii pași în a comercializa afacerea?

5)Ce obiective ai avut la începutul acestei cariere?

6)Ce îți dorești de la acest business? Locație, viitoare locație

7)Ce sfaturi ai pentru cei ce vor să devină antreprenori?

 

-ascultați interviul integral, mai jos:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza