full screen background image

Gală de kickboxing la Suceava pe 30 iunie

Suceava va fi promovată la nivel mondial datorită unui eveniment organizat de Gala Internațională de Kickboxing. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Colosseum Tournament, Primăria și Consiliul Județean, precum și Muzeul Național al Bucovinei. Vineri, pe data de 28 aprilie, s-a desfășurat o conferință de presă unde Gabriel Georgescu, președintele promoției de kickboxing, a dezvăluit detalii despre evenimentul care se va desfășura pe data de 30 iunie, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun din Suceava.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi transmis live în 80 de țări de pe 4 continente.

Un aspect important sportiv și cultural este că la intrarea sportivilor în gală de kickboxing, fundalul sonor va fi asigurat de Filarmonica ’’George Enescu’’ din Botoșani.

Unicitatea și anvergura evenimentului este dată și de faptul că, pentru prima dată în Romania, se va realiza producție de Hollywood, unul dintre parteneri, care se va ocupa de producția video fiind scenograful scenelor din seria cinematografică “Misiune Imposibilă.”

Gabriel Georgescu a afirmat că se simte obligat de măreția Cetății de Scaun a Sucevei să organizeze un eveniment frumos care să se apropie de măreția acesteia:

Directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, a spus că își dorește ca acest eveniment să fie unul peste așteptări, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a subliniat că instituția pe care o reprezintă sprijină sportul și evenimentul deosebit ce va avea loc în cadrul Cetății lui Ștefan cel Mare, în timp ce prof. Ovidiu Milici, consilierul primarului Ion Lungu, a mulțumit organizatorilor pentru organizarea evenimentului.

În cadrul Galei Colosseum Tournament kickboxing vor lupta și sportivii suceveni Mihai Rusu din Capu Câmpului și Bogdan Floriștean din Valea Moldovei.

Totodată, organizatorii au spus că în ring vor intra rădăuțeanul Raiko Levițchi, olandezul-surinamez Fabio Kwasi și marocanul Muhammad Ali, iar ceilalți sportivi vor fi anunțați ulterior, în cadrul următorului eveniment de prezentare.

 

– Pricop Codrin

comments

comments