full screen background image

Anunţ de intenţie- Solicitare ofertă de preţ cumpărare teren în comuna Mihai Eminescu

UAT COMUNA MIHAI EMINESCU, cod unic de înregistrare 3503600, cu sediul în str. Mihai Eminescu nr. 33, Com. Mihai Eminescu, jud. Botosani, tel: 0231 512 183, e-mail: registratura@comunamihaieminescu.ro, solicită ofertă de preț pentru cumpărare teren în suprafață de minim 1.500 mp – maxim 3.000 mp situat în intravilanul comunei MIHAI EMINESCU, sat IPOTESTI, zona: CENTRU (în apropierea Școlii Mihai Eminescu), imobile aflate în proprietate privata, în vederea realizării investiției constând în construirea unei grădinițe / creșe.

 

5737/28.04.2023

Anunţ de intenţie- Solicitare ofertă de preţ cumpărare teren

UAT COMUNA MIHAI EMINESCU, cod unic de înregistrare 3503600, cu sediul în str. Mihai Eminescu nr. 33, Corn. Mihai Eminescu, jud. Botosani, tel: 0231 512 183, e-mail: registratura@comunamihaieminescu.ro, solicită ofertă de preț pentru cumpărare teren în suprafaţă de minim 1.500 mp – maxim 3.000 mp situat în intravilanul comunei MIHAI EMINESCU, sat IPOTESTI, aflat în proprietate privata, în vederea realizării investiţiei constând în construirea unei grădiniţe/ crese, în satul Ipotesti, com. Mihai Eminescu, jud. Botosani, cu urmatoarele specificatii:

  • zona: CENTRU ( IN APROPIEREA SCOLII MIHAI EMINESCU),situat la o distanta de maxim 300 ml de Unitatea Scolara;
  • minimul de utilitati care deservesc imobilul: apa de la retea, canalizare, energie electrica, internet,
  • deschidere minima de 25 ml,

Ofertele se vor depune la sediul UAT COMUNA MIHAI EMINESCU, jud. Botosani în termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunţ, zilnic între orele: 8,30-16,00 şi trebuie să cuprindă:

  • Actul juridic prin care să se facă dovada proprietăţii terenului (contract de vanzare- cumparare, contract de donaţie, schimb, certificat de moştenitor, titlu de proprietate, etc.)
  • Actele de identificare ale proprietarului;
  • Documentaţie cadastrală, extras de carte funciară valabil la data depunerii din care să rezulte că nu exista sarcini, declaraţie pe propria răspundere ca terenul nu a fost înstrăinat, nu se află în litigii etc,
  • Certificat de atestare fiscală din care să rezulte că imobilul este înscris în evidenţele fiscale, fără datorii;
  • Suprafaţa totală a terenului care se înstrăinează;
  • Oferta de preţ/mp a terenului ce se doreşte a fi înstrăinat.

Persoanele interesate au obligaţia de a depune oferta la adresa sus-mentionata, in termenul stabilit in prezentul anunţ, în caz contrar considerăndu-se că nu-şi manifestă intenţia de vânzare.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei COMUNA MIHAI EMINESCU precum si la telefon: 0231 512 183

Vă recomandăm să citiți și:

Comuna Mihai Eminescu informează

comments

comments