full screen background image

Colosseum Tournament are loc pe 30 Iunie la Suceava

Un eveniment recunoscut la nivel mondial, organizat de Colosseum Tournament kickboxing, va avea loc anul acesta, pe 30 iunie, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun.

În data de 28 aprilie, la Cetatea de Scaun din Suceava a avut loc o conferință de presă în care s-au întâlnit oficialitățile, organizatorii și sportivii din Suceava pentru a anunța mai multe detalii despre evenimentul de pe 30 iunie – gala de kickboxing, ediția 39.

Luptătorii “evenimentului și sportiv, și cultural”, după cum a menționat Gabriel Georgescu, președintele circuitului Colosseum Tournament, vor fi introduși în ring de fundalul sonor asigurat de la Filarmonica din Botoșani. O altă surpriză pentru iubitorii sportului este faptul că unicitatea și anvergura evenimentul va fi asigurată prin producția video de la Hollywood.

„La început vreau să mulțumesc public domnului Gabriel Georgescu și maestrului Horea Rădulescu pentru că au ales Suceava pentru evenimentul de magnitudine, care va avea loc pe data de 30 iunie. Se pun în joc două centuri mondiale , iar evenimentul va fi transmis în direct în 80 de țări, pe 4 continente. Suceava și sucevenii meritau un eveniment de un asemenea calibru”, Ovidiu Milici, consilierul personal al primarului Sucevei Ion Lungu.

Horia Rădulescu, antrenor de arte marțiale, se ocupă de sportivii ce vor concura pentru cele două centuri mondiale, printre aceștia enumerandu-se Mihai Rusu, Bogdan Floriștean, frații Alexandru și Liliana Amariței, prezenți la conferința de presă de vineri. Organizatorii promit că la concurs vor participa luptători cunoscuți, printre care campionul categoriei 77 de kilograme, constănțeanul Ștefan Orza, care a debutant în Glory, cea mai mare promoție de kickboxing din lume, își va apăra centura în fața lui Mohammad Ghaedi, campion în promoția numărul unu a Olandei. O altă luptătoare “Prințesa Marocului”, Ibtissam Kassrioui o va înfrunta de la Suceava la Colosseum Tournament pe campioana Asiei, iranianca Sahel Bayat.

Bătăliile vor avea loc în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun, difuzate de posturi de televiziune și platforme online pentru ca fiecare iubitor al sportului mare să își susțină luptătorul la cel mai de amploare eveniment din România. Organizatorii au declarat că “Colosseum Tournament 39” promite a fi un eveniment unic pentru Suceava și România cu multe surprize pentru participanți și spectatori.

 

– Ecaterina Moraraș

comments

comments