full screen background image

Răsvan Popescu a lansat, la Iași, „În torent”

Luni, 30 ianuarie, scriitorul Răsvan Popescu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a lansat volumul „În torent”. O carte ca un film, cu regizori, scenarişti, actori, în care găsim momente trăite de autor alături de Lucian Pintilie, Radu Gabrea sau Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Dorel Vişan sau Marcel Iureş.

Doi ani a lucrat scriitorul la acest volum în care evocă relaţia cu personajele pe care le-a inventat acum 30 de ani. Prezent la Iași, autorul a vorbit despre ce a vrut să transmită prin intermediul acestor personaje.

„În torent” este cea de-a unsprezecea carte semnată de Răsvan Popescu și este realizată sub auspiciile Editurii Cartea Românească Educațional.

În contextul lansării cărții la Iași, Editura Cartea Românească Educațional i-a înmânat scriitorului Răsvan Popescu Premiul pentru Proză.

Răsvan Popescu a lucrat ca inginer geolog în bazinele miniere din Valea Jiului după absolvirea Facultăţii de Geologie şi Geofizică.

După Revoluţie, a intrat în lumea presei şi a scris pentru diverse publicaţii, dar şi pentru radio şi televiziune. A semnat scenariul pentru şapte filme şi a publicat roman, povestiri şi, mai recent, versuri.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Reformă la UMF Iași: evaluare digitală 

Angajaţii Salubris Iaşi, monitorizaţi prin GPS

comments

comments