full screen background image

S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la laboratorul de microbiologie

Proiectul laboratorului de microbiologie pentru secțiile de infecțioase ale Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” a intrat în linie dreaptă, odată cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.

Realizarea proiectului tehnic va dura 3 luni, iar construcția clădirii va fi realizată în 8 luni

“Împreună cu specialiștii CNI am căutat soluții pentru a debloca acest proiect important pentru sistemul sanitar botoșănean. Construirea unui laborator de microbiologie nou și modern nu este un moft, ci o necesitate. Noul laborator va aduce beneficii Spitalului Județean, prin completarea pachetului de servicii medicale puse la dispoziție de către unitatea medicală, dar și celorlalte unități sanitare din județ prin prelucrarea probelor biologice.” a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Valoarea totală a proiectului este de 3,77 milioane de lei, din care contribuția Consiliului Județean Botoșani va fi de 345 de mii de lei, adică de 9% din total proiect.

Realizarea obiectivului presupune construirea clădirii laboratorului pentru biologie moleculară cu o suprafață de 232,19 metri pătrați. Aceasta va avea două zone funcționale majore – una destinată personalului și una destinată preluării și prelucrării probelor biologice.

Vă recomandăm să citiți și:

Mulțumiri scrise adresate de IJP Botoșani unor cetățeni cu spirit civic

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza