full screen background image

Bani pentru reabilitarea Maternității și a clădirii “Elena Doamna”

Proiectele Consiliului Județean de renovare și consolidare a unor mobile publice au fost aprobate de Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Dezvoltării.

Vor primi finanțare :

  • proiectul de renovare energetică Maternității Botoșani, în valoare de aproximativ 24 milioane de lei, inclusiv TVA, (4,75 milioane de euro),
  • proiectul de consolidare integrată prin consolidare seismică și renovare energetică a clădirii “Elena Doamna” în care va funcționa Serviciul Public Comunitar Județean de Evidența Persoanelor Botoșani, în valoare de 4 milioane de lei, inclusiv TVA, (800 de mii de euro).
În perioada următoare președintele Consiliului Județean Botoșani, va semna contractele de finanțare.
Consiliul Județean a demarat realizarea studiilor de fezabilitate, pentru ca la începutul anului viitor, să se poată contracta și realiza proiectul tehnic în vederea demarării lucrărilor.

Alte  proiecte similare așteaptă finanțare

Consiliul Județean a mai depus două proiecte în cadrul apelului deschis săptămâna trecută.
Acestea vizează renovarea integrată prin consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii Secției VI Cronici a Spitalului Județean și a Corpului H al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, în care funcționează blocul alimentar, magazia de alimente și spălătoria celei mai mari unități medicale județene din Moldova.
Cele două proiecte se ridică la 9,5 milioane de lei, inclusiv TVA, (2 milioane de euro).

Vă recomandăm să citiți și:

comments

comments