full screen background image
premiu

Premiu național obținut de APIA Botoșani

Premiu important obținut de APIA Botoșani.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură,  Centrul Județean Botoșani, a primit diplomă de excelență pentru rezultate deosebite în gestionarea fondurilor europene și naționale.
La nivelul județului Botoșani au fost efectuate plăți de peste 70 de milioane de euro pentru fermierii care au solicitat ajutor financiar în cadrul schemelor de sprijin derulate de APIA

Distincția a fost acordată în cadrul simpozionului de analiză a implementării măsurilor delegate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură din PNDR 2014-2020. Întâlnirea a avut loc în perioada 6-7 iunie și a avut drept scop realizarea unei ample analize la nivelul APIA a stadiului implementării măsurilor delegate din PNDR 2014-2020, precum și a stadiului absorbției fondurilor aferente acestora.

Evenimentul a reunit personalul de conducere de la nivelul APIA Central și al
centrelor județene.

Ateliere de lucru și dezbateri

Agenda a conținut atât o parte de analiză a măsurilor delegate, realizată pe fiecare palier de implementare, cât și o parte practică, prin organizarea a trei ateliere de lucru.

În cadrul simpozionului au fost dezbătute dificultățile întâmpinate de fermieri și centrele județene ale agenției în procesul de accesare, respectiv gestionare a măsurilor delegate, precum și principalele direcții de acțiune pentru îmbunătățirea fluxurilor și proceselor subsumate accesării măsurilor FEADR în viitoarea perioadă
de programare și anume 2023-2027.

Evenimentul a reunit personalul de conducere de la nivelul APIA Central și al centrelor județene.

APIA APIA

Vă recomandăm să citiți și:

Licitația pentru reabilitarea Teatrului are 35 de ofertanți

comments

comments