full screen background image
frontiera

Minivacanță cu măsuri la frontiera de stat

Poliţia de Frontieră Botoşani a dispus măsuri pentru întărirea dispozitivului de supraveghere şi control la frontiera de stat.
Polițiștii de frontieră acționează alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţa publică în zona de competenţă.
Pentru evitarea aglomerărilor, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului poliţiei de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere.
La nevoie se vor crea fluxuri suplimentare de control, în funcție de valorile de trafic.

Valori de trafic normale

În prezent, prin punctele de frontieră se înregistrează valori de trafic normale pentru această perioadă, fără a se înregistra blocaje sau timpi mari de aşteptare.
În vederea fluidizării traficului reprezentanţii Poliţiei de Frontieră menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

frontiera

Aplicație cu informații utile

De asemenea, participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicaţia Trafic On-line, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română. Aceasta poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro și prezintă informații despre toate punctele de frontieră.
Mai mult, aici este afișată o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
Totodată, pentru informații privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competență a Poliției de Frontieră cetățenii pot suna la numărul de telefon 021.9590, care funcționează în regim permanent.

frontiera

Vă recomandăm să citiți și:

1 MAI SIGUR CU FORȚELE DE ORDINE LA DATORIE ÎN BOTOȘANI

comments

comments