full screen background image

Regulament concursuri CAR PROGRESUL CFR

 Prezentul regulament se aplică pentru concursurile desfăşurate în rețeaua radio VIVA FM, pentru CAR PROGRESUL CFR, în perioada 2-23 decembrie 2021.

 În cadrul acestei campanii va fi oferită prin concurs suma totală de 2000 lei, câte 500 lei pentru fiecare dintre cei 4 câștigători desemnați în zilele de 2, 9, 16 și 23 decembrie în cadrul programelor radio VIVA FM.

 La aceste concursuri pot participa ascultătorii radio VIVA FM cu vârsta de peste 18 ani, din juțele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău.

 În cadrul acestei campanii, participanții la concursuri pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată în perioada 2-23 decembrie 2021. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori premiile vor fi anulate de drept.

 Câștigătorii trebuie să-și asume faptul că își vor ridica personal premiile din una dintre sucursalele CAR PROGRESUL CFR din zona Moldovei.

 Premiile în bani trebuie să fie ridicate de către câștigător din sucursalele CAR PROGRESUL CFR până la data de 31 ianuarie 2022.

 Premiile care nu au fost valorificate de căştigători în perioada menţionată se consideră anulate, iar câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor.

comments

comments