full screen background image

Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești?

A fost și anul acesta unul atipic, cu provocări și situații noi, însă am învățat în urma lor să apreciem ce avem și să iubim mai mult. CAR PROGRESUL CFR împreună cu radio VIVA FM vor să știe cum te-a prins pe tine acest final de an și pe cine vrei tu să surprinzi plăcut de sărbători. Campania Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești? își propune să afle poveștile ascultătorilor radio VIVA FM și să-i ajute să îndeplinească măcar câteva dorințe pentru persoanele dragi.

În perioada 2-23 decembrie, CAR PROGRESUL CFR oferă în fiecare zi de joi la VIVA Cafe suma de 500 lei unui ascultător radio VIVA FM. Pentru a vă înscrie la concurs trebuie să scrieți un mesaj privat sau un comentariu la postarea de concurs de pe una dintre paginile noastre de Facebook (VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Neamț), în care să ne spuneți, în câteva cuvinte, cum v-a găsit acest final de an, cum sunteți și pe cine vă doriți să surprindeți cu un cadou, dacă veți câștiga suma de 500 lei din partea partenerului nostru. Vă recomandăm să alegeți pagina de Facebook în funcție de județul din care faceți parte. Înscrierea unei persoane se poate realiza o singură dată.

Urmărește campania Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești?, spune povestea ta la radio, dacă vei fi extras câștigător și vei fi sunat în direct, și îndeplinește o dorință! CAR PROGRESUL CFR oferă un buget de 500 lei pentru ca tu să faci pe cineva fericit! Premiile vor fi ridicate de către câștigători din sucursalele CAR PROGRESUL CFR, din zona Moldovei. Vezi AICI locațiile. Extragem spiridușii lui Moș Crăciun la emisiunea VIVA Cafe pe 2,9,16 și 23 decembrie. Mult succes!

Citește regulamentul de concurs AICI.

comments

comments