full screen background image

Andra Sun revine cu o altă piesă inspirată din viața proprie

Andra Sun este artistă la Sonus Records, iar la 18 ani deja lansează a treia piesă din carieră. După succesul cu piesele ,,Lacrimi” și ,,Nu mai ești”, Andra revine cu piesa ,,Your Lips” compusă chiar de ea.

Noul single are un sound energic și vibrant care nu poate decât să ne ofere atmosfera ideală pentru o petrecere de neuitat. Clipul piesei este o adevărată experiență. Jocul de lumini și culori, energia mulțimii și personalitatea misterioasă a artistei, ne introduc într-o poveste plină de intrigi, de emoții și distracție.

Artista studiază muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bîtlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci se dedică muzicii și carierei sale de artist. În prezent, Andra urmează cursurile de canto sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) și s-a alăturat echipei Sonus Records alături de care lucrează în continuare la piese noi.

Muzica noului single a fost realizată de Andreea Avarvari, orchestrația de Mihai Grecan, iar versurile au fost compuse de Andra Sun, producătorul executiv fiind casa de discuri Sonus Records.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza