full screen background image

Tânăr pe scuter rănit, în timp ce conducea, fără permis, un moped neînmatriculat

mopede     Marţi, în jurul orei 16.19, prin 112, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că, pe DN 17, la intersecţia cu DJ 177A, în centrul oraşului Frasin, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, în jurul orei 16.15,  un tânăr, de 21 de ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea motoscuterul, pe DJ 177A, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecţia cu DN 17, în interiorul localităţii Frasin, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Vama,  intrând în coliziune laterală cu acesta.

Conducătorul motoscuterului s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

Deşi evenimentul a fost sesizat iniţial ca accident rutier cu victime, în momentul sosirii echipajului medical de pe ambulanţă, conducătorul mopedului a refuzat să fie consultat de către personalul medical, refuzând transportarea la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat în circulaţie, iar tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nici un fel de categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar