full screen background image

#CONCURS

VIVA FM și Cotnari– cel mai apreciat brand românesc de vin te provoacă la concurs! Suntem convinși că ai cel puțin un sortiment preferat de vin și că abia aștepți să-l împarți din nou cu prietenii. Așă că punem în joc baxuri de vin Conari din fiecare soi, pentru ca tu să petreci alături de cei dragi, cum altfel decât, la un pahar de vin.

27-30 aprilie

Sărbătorile sunt un prilej bun de reîntâlnire cu cei dragi, iar noi suntem curioși să aflăm cu cine vrei să împarți vinurile Cotnari de Paște. Sună la 0330 100 388 în intervalul 8.00-9.00 să ne spui planurile tale în acest sens. Cea mai bună poveste este premiată cu un bax de vin Cotnari.

5-7 mai

Îți mai amintești când ai baut prima data vin Cotnari? Povestește-ne și nouă! Sună la 0330 100 388 în intervalul 8.00-9.00 și spune-ne cum ai făcut cunoștință cu vinul Cotnari. A fost dragoste la prima testare? Ai nimerit din prima sortimentul preferat? Oricare ar fi povestea ta, merită premiată cu un bax de vin Cotnari.

10-14 mai

Povestea brandurlui Cotnari este la fel de frumoasă ca cele ale fiecărui sortiment de vin în parte: Grasă, Busuioacă, Tămâioasă, Fetească Albă, Francușă și Fetească Neagră. Vom afla povestea fiecărui vin de la cunoscări. Daniel Vrănescu va intra în direct cu matinalii VIVA FM la “Dimineți împreună” să ne împărtășească din cunoștințele sale de somelier și nu numai. Ascultă VIVA FM și poveștile vinurilor Cotnari și dacă ne suni în direct 0330 100 388 în intervalul 8.00-9.00 și ne răspunzi corect la întrebarea de concurs, facem cinste cu un bax de vin.

Ascultă VIVA FM, urmăreșt-ne pe Facebook și Instagram și fii primul care sună la radio imediat după ce auzi semnalul de concurs.

comments

comments