full screen background image

Trupa Phaser revine cu un single fresh de pe noul album

Trupa timișoreană Phaser începe anul 2021 în forță cu lansarea unui nou album. Și cum membri trupei știu că suntem entuziasmați, au lansat primul single extras de pe album.

Piesa se numește Fast Forward și după spusele Carinei, solista trupei, aflată în legătură telefonică la Viva Flash, piesa a luat naștere în pandemie. „Am lucrat cu toții la piesele de pe noul album care a luat naștere în pandemie. Din punct de vedere creativ, perioada a fost benefică pentru noi.

Videoclipul vine cu o atmosferă nostalgică și aduce momente frumoase din viața trupei. „Pentru videoclip am lucrat cu Sebastian Maru Films, este prietenul nostru căruia îi mulțumim că a fost alături de noi și ne-a ajutat, ca de fiecare dată. Este o introspectie a momentelor importante din trupă. Chiar dacă pare că lumea pare că s-a oprit în loc perioada asta, viața este de fapt pe fast forward, așa că am vrut să transmitem că este important ca din când în când să ne mai oprim și să ne uită la ce avem frumos, să ne bucurăm lucrurile frumoase”, a spus Carina.

Solista trupei Phaser a spus că încă nu au un nume pentru albumul ce se anunță a fi lansat în ianuarie, dar „sperăm să ne hotărâm în timp util. Urmăriți-ne pe platforme, anunțăm acolo. Albumul aduce 16 piese noi-nouțe. Am abordat genuri diferite și sperăm să placă publicului. Totuși, încercăm să mai alegem o piesă pentru un videoclip.

Trupa timișoreană Phaser este formată din Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan(clape) și Arnold Birta (tobe).

Până vine nouă album, ascultă piesa Fast Forward, o piesă pentru momente de bucurie și nostalgie.

Ascultă și interviul cu Carina, mai jos:

 

comments

comments