full screen background image

AUDIO – USV ON AIR cu decanul Facultății de Silvicultură, Ciprian Palaghianu

Alături de matinalii Radio VIVA FM Suceava s-a aflat decanul Facultății de Silvicultură, Ciprian Palaghianu, dr. șef lucrări.

Au discutat despre oferta educațională a facultății, dar și despre strategiile pe termen mediu și lung în abordarea schimbărilor climatice.
Sesiunea septembrie a concursului de Admitere USV 2020 debutează luni, 7 septembrie, și se va desfășura până pe 15 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv 11 septembrie, pentru specializările unde există probe.

Oferta USV pentru această sesiune conține un total de 343 de locuri fără taxă, dintre care 206 la studiile de licență, iar 137 la studiile de masterat.

Acestora li se adaugă locurile disponibile cu taxă, după cum urmează: 824 la licență (forma de învățământ cu frecvență), 337 la masterat, 144 la conversie profesională și 214 la licență ID. Pentru etnicii români de pretutindeni, în sesiunea septembrie mai sunt disponibile 86 de locuri la ciclul de studii de licență și 96 la cel de masterat.

În ceea ce privește studiile doctorale, USV scoate la concurs 33 de locuri (dintre care 17 cu bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă, şi 16 fără bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă). Alte 11 locuri sunt destinate etnicilor români de pretutindeni (7 dintre acestea fiind cu bursă), la care se mai adaugă 79 de locuri cu taxă.

Toate informațiile referitoare la sesiunea de admitere septembrie 2020 sunt publicate pe pagina web https://admitere.usv.ro/ .

Ascultați interviul integral, mai jos:

 

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza