full screen background image

Propunerea săptămânii 09 – 15 septembrie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • EMILIAN – Iubește-mă

Emilian are doar 24 de ani și, fără îndoială, rigoarea unui artist profesionist care nu acceptă jumătățile de masură. Tânărul este o nouă revelație artistică și a lansat daja piesa intitulată “Iubește-mă”. Noul single este o poveste de iubire scrisă într-un moment dificil, o transpunere în versuri a unei întâmplări reale din viața artistului: “Am compus piesa într-un moment greu, după o ceartă cu iubita mea, hotarând să mergem în direcții diferite” a mărturisit Emilian, care speră ca piesa, dar mai ales povestea lui cu happy-end, să inspire și să le dea curaj oamenilor să lupte pentru persoana iubită. Așadar, dacă vrei să dai o nouă șansă iubirii, de data aceasta în playlist-ul VIVA FM, te invităm să votezi “Iubește-mă”.

  • ROBIN SCHULZ FT. HARLOE – All This Love

A doua propunere pe care o facem în această săptămână este piesa “All This Love”, semnată de Robin Schulz și Harloe (Jessica Karpov). Alegerile pe care le facem în fiecare moment, mai ales în cuplu, au urmări serioase în cazul în care nu sunt inspirate. “All This Love” evidențiază importanța echilibrului și regăsirii, atunci când lucrurile par să intre într-o rutină apăsătoare, chiar și în iubire. Colaborarea a beneficiat de o primire pozitivă din partea fanilor iar povestea sensibilă evidențiază atenția pe care Robin Schulz o acordă detaliilor, indiferent cu cine realizează noi colaborări. “All This Love” are șansa de a ajunge în playlist-ul VIVA FM, dacă va aduna suficient de multe voturi. Tu alegi!

 

  • ARIANA GRANDE FT. SOCIAL HOUSE – Boyfriend

Avem noutăți muzicale și de la Ariana Grande, care a lansat o piesă alături de băieții de la Social House intitulată “Boyfriend”. Piesa este, fără îndoială, despre relații și, mai exact, despre momentele complicate dintr-o relație sau despre cât de mult se pot agrava lucrurile când intervine și gelozia… totul sub o abordare plină de umor, din fericire. “Am vrut să realizăm ceva încurajator, care să capteze acel sentiment de frică de a te arunca și a avea încredere, frică de a fi rănit sau acea senzație pe care o ai când simți că nu vei reuși să fii tot ceea ce-și dorește cealaltă persoană…și e totodată despre ceea ce simți atunci când ești foarte îndrăgostit de cineva. Mi se pare că această piesă captează o temă comună în viețile foarte multor persoane pe care le cunosc!”, a detaliat chiar artista. Locul energiei pozitive este pe frecvențele VIVA FM, așadar te încurajăm să alegi abordarea Arianei Grande pentru piesa “Boyfriend”.

Votează melodia preferată!

comments

comments