full screen background image

VIVA FM transmite LIVE de la AGRALIM

Sâmbătă, 21 septembrie, echipa VIVA FM împreună cu proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’ ajung la cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei – Targul pentru Fermieri Agralim. Simultan cu Targul AGRALIM se va defasura Festivalul Micilor Producatori.

Astfel, in intervalul orar 10:00- 14:00, transmitem Live pe toate frecvențele, de la Festivalul Micilor Producatori, care reunește peste 30 de mici producători și procesatori locali, interesați să se promoveze și să își vândă produsele.

În cadrul festivalului vor fi organizate interviuri cu producătorii și cu publicul larg pe diverse teme de susținere a activității lor. Anul trecut am aflat multe lucruri interesante despre afacerile locale și începuturile acestora. Păstrăm tradiția în ceea ce privește tombola cu premiul special pentru producători. La această tombolă se vor înscrie producătorii locali, iar câștigătorul va beneficia servicii de promovare în valoare de 1000 de euro, la radio Viva FM.

Echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a fi mai aproape de producătorii locali participanți la Festiva, pe care dorim să îi susținem cu ajutorul proiectului regional ‘’Produse locale pentru localnici’’. Este timpul să prioritizăm pe lista noastră de cumpărături serviciile și produsele producătorilor locali, iar împreună să ajutăm la crearea unui viitor economic mai bun al comunității. Noi am decis să ne implicăm în dezvoltarea economică
susținând afacerile producătorilor locali și încurajând consumatorii să acceseze serviciile și produsele acestora. Campania ‘’Produse locale pentru localnici’’ se află la al treilea număr al reviste ‘’Pentru localnici’’ ce urmează să fie publicat și ne dorim să culegem și să publicăm cât mai multe povești de succes din spatele brandurilor locale.
Târgul Agralim, își va deschide porțile în perioada 19-22 septembrie, la  Centrul Expoziţional Transagropolis, intrarea în Leţcani, DE583(click pentru harta)  şi promite un regal de manifestări dedicate fermierilor şi specialiştilor în agricultură.

Repere din programul ediției Agralim de anul acesta:
EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ CU PESTE 150 COMPANII ŞI BRANDURI din domeniile: ehipamente, utilaje şi tehnică agrară, scule, piese de schimb, silozuri, sisteme de cântărire, inputuri agricole, consultanţă şi servicii financiare, horticultură.

CASA FERMIERILOR – conferinţe, seminarii şi mese rotunde cu fermieri şi specialişti agricoli.
EXPOZIŢIE DE BOVINE, OVINE ŞI CAPRINE.
FESTIVALUL MICILOR PRODUCĂTORI din Regiunea de Nord – Est.

AMPLASARE DIRECTĂ LA DRUMUL EUROPEAN BUCUREŞTI – IAŞI – localitatea Leţcani.
PARCARE DE MARI DIMENSIUNI.

ARENĂ DE DEMONSTRAŢII cu utilaje agricole şi tractoare.
TOMBOLĂ CU PREMII pentru vizitatori.
TRANSPORTURI PENTRU GRUPURI ORGANIZATE, susţinute de organizator.

Programul de vizitare este joi, 19 septembrie: 12,00 – 17,00, vineri 20 septembrie şi sâmbătă 21
septembrie: 09,00 – 17,00 şi duminică 22 septembrie: 9,00 – 14,00.

Viva FM vă ține la curent cu noutățile despre la târgul Agralim. Ne vom auzi pe frecvențele 105 FM (Iași), 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț) dar și online pe site-urile noastre.

Viva FM este susținător media principal al acestui eveniment!
Mai multe detalii despre eveniment, aici:  https://www.facebook.com/clubul.agralim/
Pentru alte informații suplimentare, accesează:  http://www.agri-events.ro/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza