full screen background image

Dorin Goian o vede pe Foresta Suceava principala candidată la promovare

Vineri, 6 septembrie, în cadrul emisiunii sportive realizate de Manuel Costache la VIVA FM RĂDĂUȚI a fost invitat antrenorul echipei de fotbal CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI, Dorin Goian.

Cel mai titrat fotbalist sucevean s-a declarat mulțumit de parcursul și evoluția echipei pe care o pregătește în ediția trecută de campionat.
Fostul mare internațional român a menționat că locul doi ocupat la finalul campionatului este unul foarte bun, în condițiile în care au depășit echipe cu tradiție și bugete mai mari, echipa câștigătoare, Gloria Buzău având un buget foarte mare și un lot foarte valoros.

Dorin Goian s-a declarat mulțumit de transferurile făcute în această vară, la ora actuală lotul rădăuţean având 21 de jucători, cu dubluri și concurență pe toate posturile.

În perioada de pregătire, jucatorii au dat dovadă de profesionalism și s-au încadrat perfect în cerințele antrenorilor, de aceea așteptările de la această ediție de campionat sunt mari.

Chiar dacă nu le a trasat nimeni ca obiectiv promovarea, rezultatele din campionatul trecut și ambiția stafului tehnic și a jucătorilor face ca CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI să viseze la o promovare istorică.

De altfel, echipa a avut un start perfect de campionat, obținând doar victorii şi fiind pe primul local al clasamentului.

Dorin Goian o vede ca principală candidată la promovare pe Foresta Suceava, care dispune de un lot valoros și de un buget pe măsură, dar și echipele Aerostar Bacău și CSM Focșani.

Goian crede că lupta la promovare nu va mai fi ca anul trecut, cu o singură favorită, ci se vor bate mai multe echipe și va fi o luptă strânsă.

Fostul mare fotbalist a subliniat și performanța obținută de naționala de tineret a României și a lăudat criteriul de folosire obligatorie a jucătorilor tineri de către echipele participante în campionat, atât la liga întâi, cât și la legile inferioare.

În final, antrenorul a ținut să mulțumească primarului municipiului Rădăuți și Consiliului Local Rădăuți pentru sprijinul acordat, și a făcut un apel la spectatori, să vină la meciuri și să fie alături de echipă.

comments

comments