full screen background image

Dan Cușnir – “Simfonii de Toamnă”: „Cu cât există mai multe evenimente de calitate în acest oraș, cu atât mai mult ne vom convinge că suntem pe drumul cel bun”

Intrăm în weekend alături de Dan Ioan Cuşnir – managerul proiectului “Simfonii de Toamnă”.

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza luni, 9 septembrie 2019, începând cu ora 19:00, cea de-a opta ediție a evenimentului cultural “Simfonii de Toamnă”.

“Simfonii de Toamnă” 2019 la Suceava – un regal de muzică clasică susținut de Filarmonica Națională din Chișinău, alături de corul și corpul de balet.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiților artiști de la FILARMONICA NAȚIONALĂ ”S. LUNCHEVICI” din CHIȘINĂU dirijor Mihai Agafița, CAPELA CORALĂ DOINA dirijor Ilona Stepan, CORPUL DE DANS, soliștii Tatiana Costiuc (soprana), Igor Turcan (tenor), Marin Gheraș (nai), Eugen Negruță (acordeon) artiști care vor intrepreta arii celebre de muzică clasică.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă și ne-au determinat să fim mai buni cu fiecare an ce trece. Această este normalitatea spre care ne îndreptăm și pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava”, a declarat Dan Cușnir.

Clubul Rotary Suceava-Bucovina menționează că există un sentiment de bucurie pentru că toamna la Suceava este acum asociată cu “Simfoniile de Toamnă”.

“Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi în 2019, după extraordinarele ecouri ale primelor şapte ediţii ale evenimentului.

Interviul integral cu Dan Ioan Cuşnir, manager de proiect “Simfonii de Toamnă”, și Iulia Sîrghi, mai jos:

comments

comments