full screen background image

Propunerea săptămânii 06-12 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLA’S DREAMS – Ne Topim

Se apropie marele concert organizat de Carla’s Dreams în luna mai iar trupa își continuă cu rigurozitate lansarea pieselor ce compun proiectul “Nocturn”. De data aceasta vă propunem o piesă ce a stârnit reacții pozitive și a adunat un număr impresionant de vizualizări. “Ne Topim” aduce o nouă perspectivă în legătură cu sentimentele și prezintă o poveste de iubire sinceră și de o mare intensitate. Despre piesa “Ne Topim” și planurile de viitor băieții de la Carla’s Dreams au transmis: “Finalul uneia dintre cele 3 istorii din Nocturn. Celelalte 2 urmează în trei episoade până la sfârșitul nopții pe data de 18 mai la Romexpo. V-am cuprins”. Așadar mai urmează și alte surprize din aprtea trupei însă, deocamdată, vă invităm să votați “Ne Topim” la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • EUROPA FT. MADISON BEER – All Day And Night

Jax Jones și Martin Solveig sunt cei care au pus la cale proiectul muzical “Europa”. Sub această egidă și în colaborare cu Madison Beer a fost lansată și piesa “All Day And Night”, cea de-a doua propunere a acestei săptămâni. Single-ul se încadrează în direcția generală pe care grupul și-a asumat-o, mai exact o zonă de pop care să se potrivească perfect și în cluburi. “Mai puternici împreună” este deviza grupului iar această afirmațe este cu siguranță întărită de piesa “All Day And Night”, care aduce un amestec neașteptat și un sentiment de libertate, pe ritmuri energice. Piesa poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, dacă primește suficiente voturi.

 

  • JONAS BLUE FT. THERESA REX – What I Lke About You

Primăvara ne face să ne gândim cu mai mult entuziasm la cei din jur iar când vine vorba de o poveste de iubire, perioada de început este mereu plină de energie și libertate. Trăiri intense și relativ amestecate sunt surprinse în cea mai nouă piesă lansată de Jonas Blue alături de Theresa Rex. “What I Like About You” are deja și un videoclip. Este o creație specială pentru artistul britanic întrucât reprezintă o întoarcere spre celebra piesă “Fast Car” în materie de ritm dar și temă. Un strop de rebeliune, o intrigă în care există anumite voci ce se poziționează împotriva relației și doi parteneri dispuși să depășească obstacolele, pentru povestea lor. O poveste prezentată într-o manieră pozitivă, ce poate ajunge și în playlist-ul nostru, dacă își dovedește superioritatea în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments