full screen background image

Stan (PSD): Cât de ipocrit și duplicitar poți fi ca, invocând Postul Mare, să înneci opinia publică în minciuni și dezinformări?

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, îl acuză de ipocrizie pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, care “s-a erijat în cel ce a găsit soluția ideală privind alimentarea cu gaz a municipiului Vatra Dornei”.

Stan a reamintit că, în comisia de Administrație publică, a fost admis raportul preliminar asupra unui amendament (depus de PSD) care creeaza posibilitatea realizării acestei conducte și în situație de litigiu.

Printr-un comunicat de presă, senatorul sucevean transmite:

“Întodeauna am considerat că polemica își are sensul doar în cazul temelor politice. Atunci când vorbim de asigurarea necesitatilor, de rezolvarea problemelor sucevenilor este obligatorie colaborarea indiferent de interesele politice.

Sucevenii ne vor judeca după rezultatul muncii noastre prin care ar trebui să li se îmbunătățească viața, iar disputele politice locale rămân derizorii.

Totuși văzând ultima intervenție a lui Gheorghe Flutur în presa locală, trebuie să formulez o serie de întrebări.

Cât de ipocrit și duplicitar poți fi ca, invocând Postul Mare, să înneci opinia publică în minciuni și dezinformări?

Cum poți să te erijezi în cel ce a găsit soluția ideală privind alimentarea cu gaz a municipiului Vatra Dornei, când știi că ministrul economiei, social-democratul D. Andrușca, în colaborare cu parlamentarii social-democrați suceveni, în contextul deschiderii litigiului dintre Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și Regia Națională a Pădurilor, a identificat soluția de a declara conducta de gaz Pojorâta- Vatra Dornei drept obiectiv de interes național? Și în acest sens, în vara anului 2018, Ministerul Economiei a cerut un memoriu Consiliului Județean Suceava – memoriu pe care Gheorhe Flutur se împăunează că l-a făcut din proprie inițiativă.

Cât de mărunt poți fi încât să acuzi pe cineva de minciună fără să verifici faptele? Dacă ar fi întrebat-o pe colega sa, d-na deputat, ar fi aflat că, marți 02.04.2019, în comisia de Administrație publică din care face și dumneaei parte, a fost admis raportul preliminar asupra unui amendament (depus de noi) ce completează art. 7 din OUG. 28/2013 – amendament care creeaza posibilitatea realizării acestei conducte și în situație de litigiu. Îl informăm de asemenea și că legea referitoare la reîmproprietărirea parohiilor cu suprafețe forestiere se află în dezbatere la nivelul comisiilor din Camera Deputațiilor.

Considerăm că dumnealui e lipsit total de eleganță când, cu obstinație, încearcă să-și însușească munca altcuiva, cum lipsit de eleganță este și atunci când induce ideea că lui i se datorează acțiunea de reabilitare a drumurilor naționale și județene fără să pomenească faptul că autorul și finanțatorul este Guvernul PSD ALDE.

Minciuna are picioare scurte, dar suntem convinși că sucevenii înțeleg și o vor sancționa.”

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza