full screen background image

Propunerea săptămânii 18-24 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DJ PROJECT FT. AMI – 4 Camere

La început de primăvară, AMI le-a făcut o surpriză fanilor, dezvăluindu-le o nouă colaborare, de data aceasta alături de DJ Project. Piesa se numește “4 camere” și are ca temă abordată în mod principal tocmai iubirea pierdută și imposibilitatea trecereii peste anumite iluzii, dincolo de ceea ce spune realitatea de zi cu zi. Pe AMI o recunoaștem extrem de ușor în orice compoziție muzicală, datorită timbrului cald și profund, iar îmbinarea cu stilul cracteristic DJ Project a fost fără îndoială o alegere inspirată. “Mă știu cu băieții de la DJ Project de foarte mult timp, iar în discuțiile noastre a venit mereu vorba despre o posibilă colaborare. Îmi plac piesele ce transmit o emoție, un mesaj, care să ajungă la sufletul ascultătorului, iar single-urile lor au fost întotdeauna pe placul meu. Colaborarea pentru 4 camere a venit în momentul potrivit și mă bucur să fiu eu vocea de pe această piesă, care este absolut una dintre preferatele mele!” mărturisea AMI. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul VIVA FM, te invităm să o votezi.

  • JONAS BROTHERS – Sucker

La 6 ani de la momentul destrămării formației, Jonas Brothers s-au reunit pentru un nou proiect de senzație. Noua piesă lansată de băieți se numește “Sucker” și este, fără îndoială, o odă dedicată femeilor din viața lor. Ideea referitoare la o nouă piesă le-a venit în timp ce pregăteau un documentar tocmai despre viața lor. Aceasta a fost implementată ținându-se foarte mult cont de preferințele fiecăruia dintre cei trei, fiind cunoscute anumite aversiuni din trecut care au dus la conflicte. Spre bucuia fanilor, băieții au învățat să fie deschiși și sinceri cu referire la experiențele trecute și deranjante, astfel că ideea s-a materializat rapid. În videoclipul piesei apar, așa cum era de așteptat, Priyanka Chopra Jonas, Sophie Turner și Danielle Jonas. Ritmată, energică și cu un mesaj foarte clar, “Sucker” are șansa să intre în playlist-ul nostru dacă primește suficiente voturi.

 

  • LOST FREQUENCIES FT. FLYNN – Recognise

Dance și electronic, două stiluri care se completează perfect, dacă “maeștrii de ceremonie” sunt Lost Frequencies și Flynn. Dovada vie a acestui fapt este cea mai nouă piesa lansată de ei, “Recognise”. Unii ar spune că piesa are inclusiv influențe tropicale, care îi duc cu gândul și spre alte hit-uri care au avut priză la public. Practic, nu prea există stiluri muzicale care să nu poată fi îmbinate și explorate de către Lost Frequencies. “Recognise” este cea de-a treia recomandare a acestei săptămâni și vine după succesul uriaș înregistrat cu hit-uri internaționale dar și după un turneu care a avut loc în Statele Unite. Lost Frequencies și Flynn fac așadar echipă foarte bună, iar ca să îi asculți la VIVA FM, trebuie să îi votezi în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments