full screen background image

Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță publică, desfășurate de polițiști

În perioada 15 – 16 martie, Poliția orașului Siret a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

Au fost controlate 70 de autovehicule, fiind legitimate 49 de persoane.

Polițiștii au constatat săvârșirea unei infracțiuni și au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.370 de lei.

De asemenea, s-au confiscat bunuri în valoare de 344 de lei.

• • •

Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava a organizat, duminică, o acțiune punctuală în Piața din comuna Verești, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului ilicit cu animale și produse de origine animalieră.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 6 entități comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 30.000 de lei, toate la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată.
Polițiștii au mai confiscat bunuri în valoare de 1.349 de lei.

• • •

În perioada 16 – 17 martie, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava a organizat o acțiune punctuală pe linia respectării legislației în domeniul armelor și munițiilor.

Au fost verificați 20 de deținători autorizați de arme neletale, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, prevăzute de Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, în valoare totală de 5.500 de lei.

comments

comments