full screen background image

LIVE la VIVA FLASH: PROCONSUL, despre ,,Visele care nu dorm” și ,,Proconsul Simfonic”!

La 19 ani și jumătate de activitate, trupa Proconsul încă mai are parte de surprize și de vise împlinite. ,,ProconsulSimfonic” este unul dintre ele, după cum a declarat chiar solistul trupei, BODO, prezent în legătură telefonică directă la VIVA FLASH!
Despre cea mai nouă piesă lansată, ,,Visele care nu dorm”, BODO a declarat că ,,este o piesă despre acele vise pe care le avem mai ales ziua și care nu dorm niciodată, care pun stăpânire pe noi și care nu ar trebui să ne lase până când nu ajung să se împlinească”. În videoclipul piesei apar copiii tuturor membrilor trupei, în număr de 7, pentru care platoul de filmare a devenit un cadru perfect pentru distracția ce avea să urmeze.
Cât despre noul lor proiect, turneul din partea de nord alături de Filarmonica Botoșani, ce cuprinde orașele: Iași (15.11.2018), Neamț (16.11.2018), Botoșani (17.11.2018) și Suceava (18.11.2018), intitulat ,,Proconsul Simfonic”, Bodo spune că ,,este un vis împlinit pentru noi această colaborare, lucrăm de două luni alături de Filarmonica din Botoșani și este un concept cu totul și cu totul special, piesele noastre cântate într-o manieră diferită față de cea cu care v-am obișnuit în toți acești ani, sper să ne vedem în număr cât mai mare la aceste concerte.”
Pentru mai multe detalii, ascultaâi varianta integrală a interviului chiar aici:

comments

comments