full screen background image

LIGIA ne-a ,,hipnotizat” cu noul ei single, LIVE la VIVA FLASH!

Deși a născut în urmă cu 7 luni, Ligia nu a lipsit nici măcar o lună de pe scenă, ba mai mult, chiar la 2 săptămâni distanță a și avut un concert, asta numim noi Super Woman! Recent artista a filmat videoclipul piesei ,,Hipnotizată”, videoclip în care ea apare ca protagonistă într-o formă senzațională! Prezentă în cadrul emisiunii VIVA FLASH, Ligia a povestit cât de mult o împlinește noua postură de mamă și cum reușește să facă față tuturor proiectelor în care este implicată.
Ca și în cazul anterioarelor piese, Ligia a compus și single-ul recent, iar de această dată a lucrat la muzică alături de Mahia Beldo. Videoclipul este regizat de către Claudiu Stan, colaboratorul artistei în majoritatea clipurilor lansate până acum.
Atunci cand trecem prinr-o etapa mai grea a vietii, este foarte important sa nu ne lasam hipnotizati si sa incercam sa gasim iesirea din labirintul emotiilor care ne vrajesc. Piesa ”Hipnotizata” exprima aceasta stare si o nuanteaza in ideea in care ar trebui sa o constientizam si sa incercam sa o evitam”, declară Ligia.
Varianta integrală a interviului, o puteți asculta aici:

.

comments

comments