full screen background image

Despre activitatea Ansamblului Studențesc „Arcanul” USV, cu coordonatorul acestuia, Sorin Pohoață!

Alături de Iulia Sîrghi a fost Sorin Pohoață, motorul și coordonatorul Ansamblului Studențesc „Arcanul” USV.

Au discutat, la Viva CAFÉ, despre activitatea verii și a începutului de toamnă pentru ansamblu, despre preselecțiile viitoare și despre toleranță.

”Toleranța sună foarte bine la nivel declarativ, mai puțin bine la nivel aplicativ. Chiar în anul Centenar, ideea de unire și de uniune este pentru generația tânără și chiar pentru generația mea, destul de perimată. Toleranța înseamnă acceptare și înseamnă să îi accepți pe cei din jur”, a spus coordonatorul Sorin Pohoață.

”Se muncește mult la Arcanul. Dacă bobocii USV doresc să facă parte din echipa noastră se pot înscrie pentru dans popular, canto popular sau chiar pentru orchestra Ansamblului pentru preselecții, în primă fază, la sediul Casei de Cultură a Studenților”.

Înscrierile se fac la Casa de Cultură a Studenților (str. Zorilor nr. 6), de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00.

”Vă doresc să aveți înțelepciune, să rămâneți uniți, vă doresc să vă creșteți copilul în spiritul educației, să fiți toleranți unii cu alții și să avem parte toți de pace și liniște”.

Vă reamintim că avem o săptămână dedicată dezbaterilor care în pragul centenarului au dezbinat românii.

Pro sau contra referendumului pentru familie, în studioul Viva Fm vor fi invitați: psihologi, sociologi, preoți, profesori sau reprezentanți ai societății civile.

Toleranța reprezintă exercițiul și eternul examen fundamental al omenirii.

Ascultați detalii despre preselecțiile Arcanul, în interviul de mai jos:

comments

comments