full screen background image

Propunerea săptămânii 24 – 30 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DAVID GUETTA FT. ANNE MARIE – Don’t Leave Me Alone

Sezonul colaborărilor între nume importante ale muzicii internaționale pare să continue. De data aceasta a venit momentul să asistăm la lansarea piesei “Don’t Leave Me Alone”, pentru care se fac “responsabili” David Guetta și Anne Marie. Artista britanică își continuă astfel ascensiunea în cariera muzicală, în timp ce binecunoscutul DJ reușește să aducă noutăți la nivel de creație. Piesa este inspirată tot din iubire, o iubire dureroasă de data aceasta, mai ales că întâlnim pe tot parcursul piesei și stări de melancolie sau contemplare. Totuși, o stare conturată prin versuri este oarecum modificată prin intermediul liniei melodie, cu ajutorul binecunoscutelor ritmuri marca Guetta iar noi trecem de la visare cu ochii deschiși, la energia perfectă pentru a dansa. Dacă piesa te surprinde și pe tine printr-o varietate de ritmuri, te invităm să votezi “Don’t Leave Me Alone” în cadrul categoriei “Propunerea săptămânii”!

  • ELENA – Un Gram De Suflet

După o pauză de mai bine de un an, timp în care a devenit mămică pentru a doua oară, Elena a revenit cu o lansare surprinzătoare. Cea mai nouă piesă a artistei se numește „Un Gram De Suflet” și evidențiază influențe latino care i se potrivesc foarte bine, dar și o notă de prospețime, deocarece ne-am obișnuit ca Elena să se reinventeze, odată cu fiecare piesă. Așa cum transmite chiar ea, „Un gram de suflet e primul single pe care îl lansez de pe albumul pe care îl pregătesc de un an jumătate împreună cu minunații și talentații băieți de la Epiq Records. Am ales ca toată această perioadă să nu mai lansez altceva, să lucrez consecvent și legat la album, să mă racordez la starea mea reală, la adevărul profund din viața mea. […] Dintotdeauna m-am simțit foarte bine în ritmurile latino”. Piesa „Un gram de suflet” pare să aducă înapoi o frântură din sezonul estival în cel mai potrivit mod. Până la lansarea noului album, avem șansa să o ascultăm pe Elena în playlist-ul VIVA FM, dacă piesa ei va aduna suficiente voturi. Tu decizi!

 

  • JOHN MAYER – New Light

Americanul John Mayer își menține traectoria pop – blues pe care o cunoaștem și cu care ne-am obișnuit. În piesa “New Light”, despre care am aflat câteva detalii încă din luna mai a acestui an, artistul pare că se simte extrem de confortabil, iar acest lucru se transmite foarte ușor și către ascultător. Piesa este o combinație reușită între inspirația disco și momentele de chitară conturate de o voce dulce și calmă. Știm deja că Mayer nu este artistul căruia să îi placă atenția publică, a presei sau lumina reflectoarelor însă acest lucru nu a condiționat clasarea piesei inclusiv între primele zece locuri din diferite clasamente Billboard. Dacă vrei să îl asculți pe John Mayer mai des la VIVA FM, votează piesa “New Light” la “Propunerea Săptămânii” iar aceasta poate intra în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments