full screen background image

Valerian Solovăstru, șef în cadrul Direcției Silvice, reţinut după ce a accidentat mortal o fată de 12 ani, pe trecerea de pietoni

Valerian Solovăstru, director în cadrul Direcţiei Silvice Suceava a fost reţinut pentru ucidere din culpă, după ce a lovit cu maşina o fată de 12 ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Fata a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a murit după câteva ore.

Potrivit IPJ Suceava, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava conducea, marţi, în jurul orei 09.55, un autoturism BMW pe DN 17, dinspre Suceava către Gura Humorului.

În localitatea Ilişeşti, el a accidentat o fată în vârstă de 12 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni din dreptul Şcolii Generale din localitate.

Fata a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în ciuda eforturilor medicilor, a murit după câteva ore.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice.

În cursul serii de marţi, Valerian Solovăstru, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă.

comments

comments