full screen background image

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică, în Câmpulung şi Milişăuţi

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, în zilele de 23 şi 24 iunie, o acțiune pe raza de competență, pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere, menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor cu violență în zona discotecilor, barurilor, sălilor de jocuri.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 33 de persoane, au fost controlate 55 de autovehicule și bagaje şi au fost testaţi cu aparatul etilotest 52 de conducători auto.

Poliţiştii au constatat săvârşirea unei infracţiuni şi au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.375 de lei.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

 

Poliția orașului Milișăuți a organizat, luni, o acțiune pe raza de competență, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a actelor de comerț ilicit.

Au fost verificate 25 de societăți comerciale și agenți economici, au fost legitimate 33 de persoane şi controlate 17 autovehicule.
Poliţiştii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.600 de lei, din care 12 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată.

comments

comments