full screen background image

Propunerea săptămânii 21 – 27 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • 3 SUD EST – Dansam In Ploaie

Trupa 3 Sud Est a lansat un nou single, ce face parte de pe cel mai recent album, “Epic”. “Dansăm În Ploaie” vorbește desigur, despre iubirea adolescentină și este piesa care a fost aleasă chiar de fanii 3 Sud Est pentru a fi lansată. Așa cum au transmis și reprezentanții trupei, “Dansăm în ploaie” este o piesă fresh, despre fericire şi dragoste. “Este absolut normal ca la un moment dat, să poată apărea neînţelegeri sau certuri, dar care până la urmă, se pot rezolva pentru că iubirea rezolvă orice. În fiecare relaţie mai există ploi, dar cât timp există iubire, sunt doar nişte ploi de vară, calde şi, de fapt, pline de dragoste. Sperăm să vă placă!” a adăugat Laurențu Duță. Așadar, dacă piesa “Dansăm în ploaie” vă îndeamnă la visare, votați în consecință, dându-i șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM!

  • ED SHEERAN – Happier

Cel mai bine vândut artist la nivel mondial în anul 2017 își continuă promovarea pentru albumul “Divide”, odată cu lasnarea videoclipului pentru piesa “Happier”. Ed Sheeran, pentru că despre el este vorba, a lansat piesa încă de anul trecut, mai ales că a fost inspirat de o întâmplare reală. Artistul a mărturisit că întâlnirea cu o fostă iubită din adolescență l-a făcut să conștientizeze că ea era mai fericită alături de un alt bărbat și că nu ar trebui să îl întristeze perspectiva că nu el era bărbatul potrivit în acest caz. Pozitivismul molipsitor este prezentat alături de o linie melodică extrem de sensibilă. Așadar, dacă vrei ca această revelație personală a lui Ed Sheeran să se audă mai des la VIVA FM, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • LOST FREQUENCIES FT. JAMES BLUNT – Melody

O colaborare surprinzătoare care s-a concretizat prin intermediul piesei “Melody”, vine de la Lost Frequencies și James Blunt. Artiștii au transmis că sunt extrem de încântați pentru faptul că au reușit foarte bine să îmbine stilurile muzicale extrem de diferite pe care le au. Chiar dacă această colaborare a pornit de la propunerea de a remixa o piesă de-a lui James Blunt, iată că inițiativa Lost Frequencies de a își pune amprenta pe o nouă creație, este încununată de succes. Dacă vrei să auzi “Melody” în playlist-ul VIVA FM, oferă-i votul tău!

Votează melodia preferată!

comments

comments