full screen background image

Bogdan Gheorghiu, PNL: “PSD a decis ieşirea României din UE şi NATO”

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, este de părere că PSD “măcelărește legislația penală în interes propriu, în contradicție flagrantă cu normele și valorile Uniunii Europene”.

Printr-un comunicat de presă, parlamentarul sucevean transmite:

“Este deja o certitudine hotărârea PSD de a măcelări legislația penală în interes propriu, în contradicție flagrantă cu normele și valorile Uniunii Europene.

Legislația penală pe care o va adopta PSD este incompatibilă cu statutul de membru al UE și al NATO.

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PSD nu a vorbit alegătorilor nimic despre eliberarea a peste 4.000 de deținuți din penitenciare, inclusiv cei condamnați petru acte violente, violuri, etc, nu a spus nimic despre crearea de imunități de castă financiare și penale, și de asemenea nimic despre scoaterea României din Uniunea Europenă și din NATO.

PSD a folosit escrocherii electorale pentru a ajunge la putere, a mituit cu sume ridicole categoriile defavorizate, pentru ca mai apoi să înceapă demolarea statului de drept.

Partidul Național Liberal a identificat corect soluția pentru oprirea derapajelor PSD prin solicitarea declanșării alegerilor anticipate, președintele Iohannis având posibilitatea desemnării unui premier onest, nedigerabil pentru PSD, care să determine chemarea alegătorilor la urne.

Acțiunea PSD de scoatere a României din Uniunea Europeană și NATO ar fi cea mai mare catastrofă geopolitică și economică pe care românii o pot trăi, însemnând încă 50 de ani de instabilitate, subdezvoltare și sărăcie cruntă.

PSD a demonstrat că nu știe să guverneze ci doar să demoleze.

Acum 100 de ani oamenii politici români au creat o țară, pe care astăzi PSD o distruge bucată cu bucată.

RUȘINE PSD!”

comments

comments