full screen background image

8.500 pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră la Lupcina

Joi,18 ianuarie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina– ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Lupcina, mai multe persoane care se îndreptau de la frontiera de stat spre interiorul țării, transportând, în spate, colete voluminoase.

Drept urmare, lucrătorii de frontieră au somat verbal persoanele în cauză, însă acestea au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se pe teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

La fața locului, au fost descoperite 6 colete care conțin țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 8.500 pachete țigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 99.500 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră au ridicat întreaga cantitate de țigări în vederea confiscării și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza