full screen background image

Percheziții la 20 de persoane suspectate de implicare în comerțul stradal cu țigări de contrabandă la Vatra Dornei

Un număr de 20 de percheziții domiciliare au avut loc, sâmbătă, la Vatra Dornei, la domiciliile unor persoane suspectate de implicarea în contrabandă cu țigări și în comerțul stradal cu țigări de contrabandă, în urma perchezițiilor fiind ridicate peste 500.000 de țigarete și aproape 15.000 lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava transmis, duminică, AGERPRES, perchezițiile au fost efectuate de către echipe polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliției Municipiului Vatra Dornei, Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava și Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău.

Au fost găsite și ridicate în vederea confiscării 581.460 țigări de contrabandă precum și suma de 14.590 lei.

Conform sursei citate, de la începutul acestui an și până la jumătatea lunii mai, la Vatra Dornei s-au desfășurat șase acțiuni de prevenire a contrabandei cu produse accizabile de proveniență extracomunitară, cu scopul descurajării comerțului stradal cu țigări de contrabandă în municipiu. În urma acestor acțiuni au fost constatate 15 infracțiuni de contrabandă. Persoanele suspectate sunt cercetate în stare de libertate.

La nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Compartimentul Vatra Dornei, sunt în lucru două dosar penale privind infracțiuni de “deținere, colectare, transport, preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, mai informează sursa citată.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza