full screen background image

O nouă ediție a Conferinței Afaceri.RO Suceava, la Camera de Comerţ şi Industrie

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează cea de a V-a ediție a Conferinței Afaceri.RO Suceava – unul din cele mai ample manifestări de business din județ.

Activitatea va avea loc pe data de 19 mai, cu începere de la ora 9.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etaj 2.

Conferința Afaceri.RO Suceava, din 19 mai, este un amplu eveniment de business care își propune să abordeze subiecte de interes pentru mediul antreprenorial:  modalități de dezvoltare a afacerilor, consultanța și finanțarea pentru afaceri, și, nu în ultimul rând, vom vorbi cu antreprenori de succes.

Acest eveniment economic se adresează întreprinzătorilor și persoanelor cu funcție de conducere, contabililor din județele Suceava și Botoșani care vor să construiască proiecte de afaceri viabile și care caută soluții pentru dezvoltarea afacerii.

Conferința va fi structurată, după cum urmează: Sesiunea de prezentare, Sesiunea Antreprenoriat – dezvoltarea mediului antreprenorial; modele de antreprenori; Networking game; Workshops.

Speakerii conferinţei vor fi Alina Ciupercovici – Manager, ALIAT Suceava, Valentin Nicoară – Business Development, VEAR, Florin Irimescu – Manager, ValePutna şi Andrei Ursachi – CEO & Founder, Proworkers.

Moderatori şi facilitatori: Marius Alexa – CEO, Arhipelago şi Carmen Fediuc – Director General Adjunct, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

“Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România.”, anunţă organizatorii evenimentului.

Toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitați se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/.

Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line de la secțiunea Inscrie-te, până la data de 18 mai sau apelând la datele de contact: telefon: 0230/521 506, e-mail: office@ccisuceava.ro.

comments

comments