full screen background image

Juncker a fost primit la Palatul Cotroceni

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete, urmate de discuții oficiale, la care vor participa membrii celor două delegații.

Discuţiile vor viza subiecte prioritare de pe agenda următoarelor reuniuni ale Consiliului European, precum procesul de reflecţie privind viitorul Uniunii Europene şi negocierile legate de retragerea Marii Britanii din Uniune. Vor fi abordate şi aspecte legate de priorităţile politice ale viitoarei Preşedinţii a Consiliului Uniunii Europene pe care România o va deţine în primul semestru din 2019.

Jean-Claude Juncker se va afla în vizită în România la invitaţia Preşedintelui Klaus Iohannis.

Cu prilejul vizitei, Președintele Comisiei Europene va participa la recepţia oferită de Preşedintele României dedicată celebrării Zilei Europei.

Jean-Claude Juncker s-a adresat, joi dimineață, plenului reunit al Parlamentului pe tema viitorului UE. Acest subiect va fi discutat și cu cetățenii, de la ora 16:30, la o întâlnire la Muzeul Naţional de Artă al României.

comments

comments