full screen background image

Circulaţia trenurilor între România şi Ucraina, prin PTF Vicşani, oprită după ce terasamentul căii ferate din ţara vecină a fost deteriorat

Circulaţia trenurilor între România şi Ucraina prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vicşani, din judeţul Suceava, a fost oprită temporar, începând de luni, după ce terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă.

Reprezentanţii CFR au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei că terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă, fapt pentru care circulaţia trenurilor între România şi Ucraina a fost sistată temporar, începând de luni, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani (cu specific feroviar).

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră le recomandă oamenilor să utilizeze celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Ucraina.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne.

comments

comments




Leave a Reply

avatar