full screen background image

Mirela Adomnicăi, noul prefect al judeţului Suceava

Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Astfel, Constantin Harasim a fost eliberat din funcţia de prefect al Sucevei.

Cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, în funcţia publică de prefect al județului Suceava Guvernul a numit-o pe Mirela-Elena Adomnicăi.

Născută în 1970, Mirela Adomnicăi este, în prezent, Directorul Executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Pe plan politic, a fost vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD în perioada 2000-2004, deputat PSD, vicepreşedinte a Organizaţiei de tineret PSD Suceava şi membru în Biroul Executiv al PDSR Suceava între anii 1998-2000.

Cariera profesională şi-a început-o ca profesor la Grupul Şcolar “Dimitrie Cantemir” Suceava, continuând apoi pe linie juridică până în 2003, când a câştigat concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Teritorial al Taberelor şi Turismului Şcolar Suceava.

În 2004 este aleasă pe lista PSD deputat în Parlamentul României, urmând ca apoi să fie numită Secretar de Stat în Ministerul Turismului.

Odată întoarsă acasă, Mirela Adomnicăi ajunge la cârma Casei de Pensii Suceava, urmând ca mai apoi să preia conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar