full screen background image

Moldoveni prinşi în Câmpulung cu ţigări de contrabandă şi produse alimentare fără documente de proveniență

În cursul după-amiezii de marţi, la ora 16.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, autovehiculul condus de un bărbat, de 59 de ani.

În maşina se afla, ca pasageră, soția sa, în vârstă de 52 de ani.

Ambii erau din Republica Moldova şi aveau permise de ședere în municipiul Vatra Dornei.

În urma controlului, în interiorul mașinii au fost găsite 370 de pachete cu țigări, cu timbre de Ucraina, precum și diverse cantități de produse alimentare perisabile, toate de proveniență ucraineană, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Având în vedere produsele perisabile transportate, în cauză a fost sesizată D.S.V.S.A. Suceava – Centrul Câmpulung Moldovenesc, medicul veterinar prezent la fața locului, dispunând atât sancționarea contravențională a conducătorului auto, cât și confiscarea bunurilor, în valoare de circa 2.025 de lei, care au fost preluate și incinerate de o societate comercială de profil.

Țigările, în valoare de circa 4.070 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție.

Cei doi soți sunt cercetați pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar