full screen background image

Humorean arestat la câteva zile după ce i-a furat unui concitadin portofelul cu bani şi acte

La data de 30 iunie, la ora 23.47, Poliția Gura Humorului a fost apelată, prin 112, de către un bărbat, de 49 de ani, din localitate, despre faptul că i s-a furat portofelul cu bani şi acte.

În timp ce se deplasa pe stradă, bărbatul a remarcat în spatele său, la circa 25 de metri, un tânăr de circa 18 ani, tuns scurt, care i-a cerut o ţigară.

Ulterior, victima a a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte portofelul, în care avea suma de 900 de lei, 80 de lire sterline şi mai multe documente, bănuind că acesta i-a fost sustras de către tânărul respectiv, în momentul în care s-a apropiat de el.

Marţi, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracțiunea de „furt calificat”, comisă la 30 iunie, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din localitate.

Totodată, s-a dispus reţinerea celui în cauză, făcându-se propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a sesizat instanţa de judecată.

Astfel, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza