full screen background image

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, în studioul Radio VIVA FM!

Prezent în studioul Viva FM, la Dimineți Animate, a fost prefectul județului Suceava, Constantin Harasim.

Matinal, ca de obicei, am vorbit despre situația la nivel de județ cât timp am avut parte de avertizările meteorologice de vreme nefavorabilă.

Constantin Harasim: ”Am avut în ultima săptămână ieșiri în județ pentru a verifica starea drumurilor, dar și alte aspecte și dacă în urmă cu patru zile aveam un DN18 cu zăpadă pe carosabil, bineînțeles bătătorită dar exista un risc de derapaje, ieri am avut surpriza să văd că, constructorul din acea zonă a intervenit cu materiale antiderapante și astfel s-au restabilit condițiile bune de trafic. Drumurile acum în județ sunt LA NEGRU, cum există termenul pe care îl folosesc drumarii, iar aici mă refer la drumurile naționale.”

În privința drumurilor din oraș, prefectul a lansat o rugăminte către suceveni, să-și curețe zăpada din fața blocurilor, caselor, în așa fel încât să se faciliteze traficul autovehiculelor.

Constantin Harasim: ”În oraș sunt anumite zone unde oamenii ar trebui să intervină, proprietarii trotuarelor și a zonelor unde se pot produce nu accidente de mașini dar mai mult accidente pe care le pot suferi persoanele vârstnice, persoane care ies din casă și se supun riscului de a suferi din cauza zăpezii care persistă sau a ghețusului care se formează. Dau un mesaj celor care au aceste responsabilități și celor riverani drumurilor, cei care se învecinează și au ieșirile la drum, ei au obligația și legală dar și civilă să curețe porțiunea respectivă, să fie mai gospodari!”

Despre bilanțul 2016-2017 și cum arată agenda începutului de an la Instituția Prefectului, Constantin Harasim a declarat: ”Luna Ianuarie este o lună a bilanțurilor pe toate structurile Ministerului Afacerilor Interne. Deja avem ședințe, iar săptămâna viitoare, pe 18 ianuarie Poliția de Frontieră își va face bilanțul, pe data de 19, Jandarmeria își va face bilanțul, la sfârșitul lunii, în Colegiul Prefectural din ultima săptămână, pe data de 24 ianuarie, vom face și noi, Instituția Prefectului un bilanț al activitații noastre. Facem acest calcul, aceste analize și le prezentăm în Colegiul Prefectural.”

Interviul integral cu prefectul județului Suceava, din cadrul emisiunii Dimineți Animate, îl puteți asculta mai jos!

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza