full screen background image

Țigări de contrabandă găsite într-un spațiu special amenajat în podeaua maşinii, confiscate în Vama Siret

În această noapte, în jurul orei 03.00, s-a prezentat, în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în tara, Petru S., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, conducând un autoturism marca Renault.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 460 de pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 575 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de aproximativ 3.600 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar