full screen background image

Percheziţii DNA în Iaşi şi Suceava, într-un dosar privind fapte de corupţie şi infracţiuni contra libertăţii persoanei

mascati_79397300     Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri, în judeţele Iaşi şi Suceava, într-un dosar privind fapte de corupţie şi infracţiuni contra libertăţii persoanei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii DNA – Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni contra libertăţii persoanei, comise în perioada 2014-2015.

Astfel, miercuri se fac percheziţii domiciliare în 10 locaţii din judeţele Iaşi şi Suceava, reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.

Surse judiciare au declarat că percheziţii ale DNA ar avea loc la locuinţa unui judecător de la Curtea de Apel Iaşi, care a mai fost vizat de o serie de percheziţii organizate de DIICOT în vară.

De asemenea, percheziţii au loc la un procuror, un avocat, la mai mulţi oameni de afaceri şi la sediile unor societăţi comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

comments

comments