full screen background image

Fotbalist al echipei din Șerbăuți reţinut de poliţişti, după ce a lovit un arbitru pe terenul de joc

Siguranţa pe arenele sportive şi eliminarea comportamentelor de tip violent din sport sunt priorităţi ale instituţiilor statului cu atribuţii în domeniu. Poliţiştii vor dispune măsuri din cele mai ferme pentru ca toate manifestările sportive să se desfăşoare în siguranţă.

Pe data de 30 octombrie, un bărbat din municipiul Suceava, a sesizat, prin 112, faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Șerbăuți are loc un scandal.

Din verificări a rezultat că, în timpul meciului dintre două echipe de fotbal, a avut loc un conflict între arbitrul meciului și jucătorul în vârstă de 19 ani al unei echipe, din comuna Șerbăuți, acesta din urmă lovindu-l pe arbitru.

Arbitrul a depus plângere penală împotriva jucătorului pentru comiterea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Luni, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânăr, dar şi faţă de un alt bărbat, de 28 ani, din comuna Șerbăuți, pentru comiterea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Fotbalistul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava,

Cercetările sunt continuate urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la comportamentul adoptat în timpul activităţilor sportive, sportivii căpătând deseori rolul de formatori de opinie în rândul tinerilor în special, promovarea fairplay-ului fiind o prioritate a oricărei manifestări sportive.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza