full screen background image

41 de posturi vacante la Spitalul Municipal Rădăuți

Spitalul Municipal Rădăuți a scos la concurs un număr de posturi care vor fi ocupate prin concurs: 41 de posturi vacante, din care 22 posturi de asistenți medicali, 2 de statisticieni medicali, 14 pentru infirmiere, 2 posturi de îngrijitoare, unul de economist, un post de jurist și un șofer.

Cei care vor promova concursul vor fi angajați cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Pe lângă aceste posturi, spitalul mai scoate la concurs încă șapte posturi temporar vacante, cu angajare pe o perioadă determinată: 4 asistenți medicali, un economist, un statistician medical și un analist programator.

Se caută și 25 de medici de care Spitalul Municipal Rădăți are stringentă nevoie, fiind vorba despre 24 de medici pe secțiile din spital și un farmacist.

Posturi pentru medici rezidenți la Spitalul Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian Rădăuți:

Diabet – 1
Psihiatrie – 1
Cardiologie – 1
CPU – 2
Neonatologie – 1
Pediatrie – 1

Managerul Traian Andronachi, a afirmat, la VIVA FM Rădăuți, că a înaintat în acest sens o cerere către Primăria Rădăuți de a aproba organizarea concursului și a primit aviz favorabil.

Concursul va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, iar cei interesați vor primi bibliografia necesară la secretariatul Spitalului Municipal, în momentul când vor înainta actele de participare.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar