full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi

Duminică, la ora 23.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Fântâna Mare, un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

La ora 22.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe B-dul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Hârtop.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-a întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar