full screen background image

Primarul PSD de Rădăuţi, Nistor Tătar: “Petru Carcalete, Constantin Boliacu şi Aurel Olarean vor să pună beţe în roate bunei desfăşurări a şedinţei de consiliu local”

Şedinţa din data de 25 august a deliberativului rădăuţean, cu 17 puncte pe ordinea de zi, nu a mai avut loc din cauza consilierilor PNL şi ALDE, dar şi a unui consilier PMP.

Aceştia au respins ordinea de zi, deoarece imediat după citirea acesteia, primarul Nistor Tătar a retras, fără să explice de ce, proiectele de hotărîre privind desemnarea noilor reprezentanţi ai Consiliului Local în Adunările Generale ale Acţionarilor de la ACET şi de la Societatea Servicii Comunale.

Ordinea de zi a putut fi respinsă din cauza votului negativ dat de Bogdan Nicolau, de la PMP.

Aceasta a fost o surpriză, întrucât Nicolau vota alături de PSD.

În Consiliul Local Rădăuţi, PSD are 7 reprezentanţi, PNL 5, ALDE 3, iar UpR şi PMP au cîte doi reprezentanţi.

Ordinea de zi modificată nu a întrunit majoritatea voturilor, iar şedinţa a fost declarată închisă.

Asta deşi în campania electorală toţi candidaţii au spus că doresc ca la şedinţele Consiliului Local să revină “starea de normalitate”.

Primarul PSD al municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a declarat, a doua zi, într-o conferinţă de presă, că PSD, UpR şi PMP formează în continuare majoritatea în Consiliul Local, şi a afirmat că trei consilieri, Petru Carcalete, Constantin Boliacu şi Aurel Olarean vor să pună beţe în roate bunei desfăşurări a unei şedinţe de consiliu.

Primarul şi-a exprimat regretul cu privire la rectificarea bugetară şi la indicatorii tehnico – economici ai municipiului, care sunt proiecte prioritare şi în interesul rădăuţenilor, şi nu au putut fi discutate din cauza suspendării şedinţei.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar