full screen background image

Accident în Broşteni, provocat de un localnic care conducea, băut şi fără permis, un moped neînregistrat

În cursul dimineţii de luni, la ora 07.45, pe DJ 174, din Broşteni, un bărbat, de 45 ani, localnic, în timp ce conducea un moped, neînmatriculat sau înregistrat, fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, care circula regulamentar, condus de către un tânăr, de 20 ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului, precum și a unui tânăr, de 27 ani, localnic, pasager pe moped.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influenţa  băuturilor alcoolice, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar